В рамках другого дня роботи науково-практичної конференції “Інноваційні підходи до розвитку технологій та економіки” відбулися інтерактивні зходи, що проводились для школярів міст Мукачева, Чинадієва, Берегова, Поляни та Сваляви.

Спільно з представниками ТОВ «ТехноСервісІнноваціі», МФОЗНС «Регіон Карпат» NEEKA, Slow Food Zakarpattia, проведено цікаву та змістовну профорієнтаційну роботу для школярів Закарпаття!

Було організовано ряд цікавих та пізнавальних занять та активностей: арт-терапія, розпис шоперів, розмальовка пряників, представлення власних спільних розробок студентів та школярів кафедри комп’ютерної інженерії ЗУНУ. Найбільше вразила школярів презентація дронів власної розробки від наших партнерів ТОВ «ТехноСервісІнноваціі», де діти мали змогу ознайомитися технологією створення такого дрону, і головне – процесом управління під час польоту, який їм також показали на практиці.

Учні шкіл та коледжів дізналися про ази дипломатії та змогли уявити себе дипломатами найвищого рівня, взявши участь в інтелектуальній грі “Young diplomat”.

Загалом, близько 120 учнів взяли участь в інтерактивних тренінгах з робототехніки, виробництва БПЛА та інших цікавих майстер-класах на території Закарпатського навчально-наукового інституту.

Це були захоплюючі 2 дні конференції! Дякуємо організаторам та до нових зустрічей!