Вітаємо Левко Анастасію, студентку Закарпатський навчально-науковий інститут ЗУНУ, спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування (Митна справа), з перемогою у всеукраїнському конкурсі есеїстики на тему: «Роль загальнонаціонального лідера азербайджанського народу Гейдара Алієва у розвитку українсько-азербайджанських відносин», оголошеного Посольством Азебайжанськоі Республіки в Украіні спільно з Українсько-Тюрькським центром.

Пишаємося нашою студенткою, яка гідно представила Закарпатський навчально-науковий інститут ЗУНУ на Всеукраїнському конкурсі.

У теплій та дружній атмосфері проходила церемонія нагородження фіналістів Всеукраїнського конкурсу есеїстики на тему: «Роль загальнонаціонального лідера азербайджанського народу Гейдара Алієва у розвитку азербажансько-українських відносин».

За круглим столом учасники церемонії мали можливість обговорити з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Сеймуром Ардалієвим питання щодо проходження стажування при Посольстві, навчання у кращих вузах Азербайджану, працевлаштування у найпотужніших азербайджанських компаніях, які здійснюють свою діяльність на території України (Vodafone, Socar), проведення спільних наукових досліджень, впровадження онлайн мостів спілкування між студентами, ознайомлення з Азербайджаном туристичним, участь у грантових освітніх програмах тощо. Також висловили щиру подяку азербайджанському керівництву та народу за підтримку України під час війни України з рф, зокрема за допомогу у відновленні зруйнованих енергосистем, подоланні паливної кризи, забезпеченні автівками швидкої допомоги та модульними будинками українців, які втратили житло, та іншу гуманітарну допомогу.

На завершення – обмін контактами та фото напамять. Вітаємо Анастасію Левко за чудову роботу, яка принесла їй перемогу у конкурсі.