Благодійна акція «Творимо – перемагаємо» упродовж тижня об’єднувала разом кращу молодь нашої громади: студентів Закарпатський навчально-науковий інститут ЗУНУ, Свалявький технічний фаховий коледж НУХТ та Свалявський професійний будівельний ліцей, учнів шкіл Свалявської громади та діток ВПО, з головною метою – підтримка дорогих воїнів на передовій, які щодня оберігають наш спокій у тилу.

Упродовж 5 днів 5 груп дітей та молоді (активні члени Росошанського клубу, винахідлива молодь с. Росош, заповзятливі дітки ВПО, прогресивне студенство та енергійна молодь Свалявщини) дуже старалися для наших захисників: замішували тісто, випікали морковні торти та медові палички, розмальовували пряники, крутили кіфлики, наповнювали баники, виготовляли корисне печиво… Та проведена акція досягла й іншої мети: культурну, патріотичну, вміння працювати в команді, виховну, кулінарну.

Впровадження такої неймовірної ініціативи стало можливим завдяки тісній співпраці Закарпатський Навчально-науковий Інститут з підприємцями (зокрема Mirella Sweets Shop) та депутатським корпусом Свалявської міської ради (зокрема Роман Годя), які радо підтримали ініціативу молоді Свалявщини, та активно долучилися до її впровадження.

Нагадуємо, що благодійну акцію приурочено до Дня Соборності України, і вже завтра неймовірно смачна випічка, зроблена з любов‘ю, відправиться Новою Поштою у найгарячіші точки України на радість українським захисникам.