На захід зібралися випускники зі Сваляви, Свалявщини, Мукачева та Ужгорода. Дипломи про другу вищу освіту отримали у стінах закладу лікарі Свалявської міської лікарні, представники бізнесу, посадовці.

На урочисту частину заходу були запрошені творчі колективи Свалявської школи мистецтв, які привітали випускників хореографічними, музикальними та вокальними композиціями.

Серед цьогорічних випускників свалявського вищу — заступник директора Закарпатської обласної дитячої лікарні та головний педіатр Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОВА Михайло Радь.

Посадовець зазначив, що вважає досягненням отримання диплому магістра за спеціальністю “Менеджмент закладів охорони здоров’я”. За його словами, навчання допомогло вдосконалити навички ефективного управління та отримати новий підхід у сфері керівництва медичною установою.

Працювати, розвиватися та піднімати сферу медицини“, — такими очікуваннями від отримання нових знань та диплому магістра поділилася і лікарка-рентгенолог Свалявської міської лікарні Сільвія Кертис.

За її словами, обрала для навчання саме цей навчальний заклад за високими освітніми критеріями.

Магістерка спеціальності “Соціальне забезпечення” Аліна Попович від імені випускників подякувала працівникам та викладачам закладу за плідну роботу, змістовне навчання та побажала успіхів і процвітання.

Загалом випускниками Закарпатського навчально-наукового інституту Західноукраїнського національного університету цьогоріч стали 68 здобувачів другої вищої освіти магістерського рівня за одинадцятьма спеціальностями. Восьмеро з випускників отримали дипломи з відзнакою. Урочистості проходили в онлайн та офлайн форматі, оскільки велика частина наших студентів наразі знаходяться за кордоном через військові дії в Україні“, — розповіла директорка вишу Едіта Грабар.

За її словами, Західноукраїнський національний університет посів 21 місце у рейтингу закладів вищої освіти “Топ-200 Україна” та надає освіту магістерського рівня за досить затребуваними спеціальностями, серед яких “Кібербезпека”, “Туризм”, “Автомобільний транспорт”, “Соціальне забезпечення”, “Фінанси” та “Менеджмент закладів охорони здоров’я”.

Едіта Грабар також додала, що серед цьогорічних випускників вишу — 11 громадян Польщі, які отримали дипломи за спеціальністю “Менеджмент”.