05 вересня захід «СТУДЕНТСЬКІ СХОДИНИ» обʼєднав студентів та викладачів, владу та священнослужителів у залі знань!

Розпочали дійство традиційно з Гімну України, вшануванням всіх полеглих Захисників України і покладанням квітів та свічок памʼяті до статуї Пресвятої Богородиці у центрі міста.

З вітальним словом до студентів звернулася ректор університету Оксана Десятнюк.

Директорка Інституту Едіта Грабар побажала студентам бути амбітними, вибудовувати нові горизонти успіху та сміливо рухатися до омріяної мети.

Почесна гостя свята Мирослава Скрипинець, в.о голови Свалявської міської ради побажала першокурсникам мудрості та високих досягнень у навчанні задля розбудови нашої країни.

Невідʼємною частиною заходу стало благословення студентів від протоієрея Олександра Хвасти, настоятеля Храму Різдва Пресвятої Богородиці, з Божою молитвою у новий навчальний рік.

Першокурсники мали унікальну можливість познайомитися та привітатися з керівниками різних факультетів та інститутів, в яких вони будуть здобувати свої спеціальності, за допомогою онлайн підключення на платформі ZOOM.

Друга частина “Студентських сходин” була практичною, де заступник директора Віктор Антонюк провів майстер-клас по роботі з навчальною платформою MOODLE.

З добрими побажаннями на успіхи і перемогу почали новий навчальний рік студенти Закарпаття у Західноукраїнському національному університеті!