Дорогі друзі!
Сьогодні в університетській родині свято – День знань. З вірою у перемогу та впевненістю у завтрашньому дні ми розпочинаємо новий навчальний рік у Західноукраїнському національному університеті.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити, навчатися, працювати в своїй країні, на рідній землі.
Радіємо, що завтра в аудиторіях класичного університету Тернополя буде гамірно та натхненно, адже тисячі студентів прийдуть здобувати омріяний фах, спілкуватися з викладачами, реалізовувати цікаві проєкти, втілювати у життя сміливі ідеї.
Освіта — це інвестиція у майбутнє нашої країни, у вас, дорогі юнаки та дівчата. Пишаємося тим, що ви обрали класичний університет Тернополя, де панує вільнодумство, лідерство, прагнення до особистого розвитку та прогресу. Здобувати українську освіту – це бути на крок ближче до перемоги, вірити у себе й впевнено йти життєвими стежинами.
Живучи в умовах російсько-української війни, ми залишаємося нескореними та незламними, працюємо, навчаємося, волонтеримо та тримаємо стрій тут, в нашому закладі вищої освіти.
Сьогодні відчуваємо особливу відповідальність перед країною, тому потрібно об’єднувати зусилля, бути відданими та рішучими, адже Україна – це ми!

Пам’ятайте, що Західноукраїнський національний університет – це місце, де кожен голос почутий, кожна думка цінується, а кожна ідея – впроваджується!
Вірте в свої сили та Божий захист!
Слава Україні!