На виконання доручення Ректора Західноукраїнського національного університету Андрія Крисоватого оголошено подяку шанованому депутату Свалявської міської ради Роману Годі за плідну співпрацю із закладом вищої освіти та сприяння в проведенні Міжнародної науково-практичної конференції. Подяку вручила та передала слова вдячності Роману Івановичу Едіта Грабар, директорка Закарпатського навчально-наукового інституту ЗУНУ.

Також нагороджено колектив, всіма у місті Свалява улюбленої кав’ярні-кондитерської Mirella Mirella, магазин «Світ квітів Троянда» також нагороджений Подякую за плідну співпрацю та активну підтримку під час організації та проведення Міжнародної науково-практичної конференції.

Щиру подяку також оголошено власниці кафе «Фабричне» Едіті Микульці.

Едіта Грабар передала слова пошани та від імені Ректора Західноукраїнського національного університету Андрія Крисоватого вручила Подяку Валерію Ковачу, приватному підприємцю, за плідну співпрацю з університетом у підготовці та проведенні Міжнародної науково-практичної конференції, яка зібрала науковців України та світу на базі Закарпатський Навчально-науковий Інститут у м. Сваляві для обговорення соціальних, економіко-правових та фінансових викликів в умовах глобальних трансформацій.