2 травня 2023р. представники ЗННІ ЗУНУ відвідали Берегівську територіальну громаду, де зустрілися з головою громади Золтаном Баб’яком та запросили його, як представника громади, до участі у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції, яка запланована на 19-20 травня 2023 року і проходитиме у м.Сваляві на базі інституту.

Спеціалісти провели зустріч з начальником управління освіти і культури Берегівської міської ради, а також поспілкувалися з педагогами та учнями шкіл Берегова та Берегівського району, а саме: Берегівського ліцею ім.Ілони Зріні, Берегівського ліцею “Платан”, Берегівського ліцею ім.Ф.Потушняка, Ліцею імені Т.Г.Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови, Яношівського ліцею та Мужіївського ліцею імені Яноша Гуняді.

Під час зустрічей з випускниками та педагогами працівники інституту розповіли майбутнім абітурієнтам про умови вступу до ЗННІ ЗУНУ, ознайомили їх з новими спеціальностями, які вони можуть опанувати на базі нашого інституту у 2023р., відповіли на питання, які найбільше турбують школярів напередодні вступної кампанії.