Дорогі земляки!

Прещиро вітаю Вас із Великим днем Христового Воскресіння!
Це те свято, котре завжди насичує яскравими барвами буденність, підвищує настрій та збирає родину за одним урочистим столом. А ще – це свято очищення душі, духовного зміцнення і великої віри.
Та не всім родинам судилося сьогодні сидіти за одним великим столом.
Тому в нелегкий час випробування українців війною ми вкотре переосмислимо наше життя і вчинки, попросимо Бога наповнити наші серця благословенням і радістю та об’єднаємося у щирій молитві за мир і спокій у рідній державі. Світло Великодня дасть нам зрозуміти, що нас ніколи не знищить ніяка орда й ніяка нечисть. Адже ми боремось за світлу ідею. І на нашому боці – правда, люди, Господь і вище Господнє сяйво.
Тож нехай диво Воскресіння надихне всіх нас на добрі справи, наповнить радістю серця, а переможний дух надії додасть сил, енергії для корисних справ.
Нехай Світле Христове свято принесе кожній родині мир, щедро обдарує міцним здоров’ям і вірною любов’ю.
Нехай ангел-охоронець вбереже від усіх негараздів. Думки нехай стануть світлими, а щастя в дім приходить із кожним новим світанком. Нехай життя наповниться яскравими зустрічами і подіями, вірними друзями, хорошим настроєм і приємними відчуттями.
Сердечно зичу всім Великодньої радості, миру, щастя й добробуту. Нехай Божа підтримка, благословіння, милосердя та благодать завжди буде з Вами та Вашими близькими.
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!